Naslovnica / LOKALNA POLITIKA / Nagovor župana Mateja Slaparja občankam in občanom

Nagovor župana Mateja Slaparja občankam in občanom

Spoštovane občanke, spoštovani občani,

z današnjim dnem vas prvič nagovarjam kot župan Občine Kamnik. Dovolite mi, da se sprva zahvalim dosedanjemu podžupanu v začasnem opravljanju funkcije župana Igorju Žavbiju, ki je ob podpori sodelavk in sodelavcev zadnjih nekaj mesecih skrbno vodil Občino Kamnik.

Največja zahvala pa gre seveda vam spoštovane občanke, spoštovani občani, ki ste mi na letošnjih lokalnih volitvah namenili podporo in zaupali vodenje občine Kamnik. HVALA, ker ste verjeli vame. Zaupali ste moji viziji razvoja celotne občine in trudil se bom, da bom vaša pričakovanja tudi upravičil. Ne trdim, da bom lahko ustregel vsem željam, a vendarle je v tej naši skupni zgodbi pomembno tudi sodelovanje. Vaš prispevek našemu prelepemu Kamniku. Zato sem prepričan, da bomo skupaj ustvarjali takšno skupnost, v kateri se bodo ljudje dobro počutili. Nemalo dela nas čaka in premikov naprej ni mogoče ustvarjati čez noč, čez dan, čez mesec. Potreben je čas in potrebno je potrpljenje. Predvsem pa je potreben realen pogled na stanje v naši lokalni skupnosti. Zdaj so na vrsti dejanja, ki bodo pomenila več kot le besede.

Ker se bližajo božično-novoletni prazniki, pa naj vam ob tej priložnosti zaželim vse dobro ob iztekajočem se letu 2018. Naj leto 2019 prinese polno prijetnih izzivov in dogodkov, ki jih boste obeležili z vašimi najbližjimi, s prijatelji in z znanci. Želim vam zdravja, sreče in osebnega zadovoljstva.

Vaš župan Matej Slapar

Vir: Občina Kamnik