Naslovnica / NOVICE / Od preproste pasje ljubezni do družinskega podjetja
Ekipa Kosmatinčki v butični trgovinici v Domžalah

Od preproste pasje ljubezni do družinskega podjetja

Vsi pasji skrbniki si za svojega psa želimo le najboljše in želimo kosmatincu omogočiti veselo, vitalno in čim daljše življenje. 10 let nazaj so Kosmatinčki za svoji dve psički; biglica Roza in prinašalka Bella, iskali naravno hrano, ki bi jima bila v pomoč pri alergijah in pogostih prebavnih težavah. Na tak način so po naključju odkrili nemško podjetje Naturavetal. Razvila se je uspešna podjetniška pot in vzpostavljena je bila spletna stran Kosmatinčki ter fizična butična trgovina Kosmatinčki v Domžalah.

Naturavetal linija izdelkov

Naturavetal hladno stiskana hrana je proizvedena v Nemčiji, prav tako so vse sestavine lokalnega izvora, da se ohranja kakovost in nadzor posameznih sestavin. Naturavetal se s proizvodnjo pasje hrane ukvarja že več kot 20 let, v svoji ekipi ima številne prehranske svetovalce, veterinarje, bioresonančne terapevte in homeopate. Naturavetal asortima zajema že več kot 150 različnih izdelkov in vsem je skupno to, da so popolnoma naravni, brez vseh sintetičnih dodatkov. To je tudi glavno vodilo in filozofija podjetja Naturavetal in Kosmatinčkov; da psom ponudijo izključno naravne sestavine, brez vseh barvil, polnil, E-jev in konzervansov.

Kosmatinčki so v Sloveniji najbolj prepoznavni po Naturavetal hladno stiskani hrani, imajo pa v ponudbi še druge Naturavetal izdelke. Ponudba mokre hrane v pločevinkah je zelo pestra in zajema kar 15 različnih okusov, prav tako pa so pravi poletni hit mesne klobase v šestih različnih okusih. Vsa mokra hrana je kuhana na pari v kratkih časovnih intervalih, da se ohranijo hranilne snovi, hkrati pa so pločevinke brez vseh sintetičnih dodatkov. Nikar ne pozabite na priboljške – Naturavetal ima v svoji ponudbi kar 35 različnih priboljškov: od posušenih ribic, posušenih pljuč, trdih kož, pa vse do naravnih piškotov.

Naturavetal hladno stiskana hrana

Naturavetal hladno stiskana hrana vsebuje visok delež kakovostnega mesa, brez stranskih živalskih proizvodov. Posamezen okus vsebuje le eno vrsto mesa, tako da so vsi okusi monoproteinski in tako primerni tudi za alergike ter občutljive pse. Kosmatinci lahko izbirajo med šestimi različnimi okusi: Canis Plus jagnjetina, Canis Plus piščanec, Canis Plus losos, Canis Plus govedina, Canis Plus kunec in Canis Plus InsectVetal. Mladički pa lahko izbirajo med Canis Plus piščanec za mladičke in Canis Plus losos za mladičke.

Naturavetal hrana za pse je hladno stiskana v pelete pri nizkih temperaturah, da se ohranijo hranilne snovi, prav tako je hrana lahko prebavljiva, v želodcu psa se ne napihne in ne obremeni želodca ter črevesja. Največja posebnost Naturavetal hrane so vsekakor izključno naravni vitamini in minerali, ki so pridobljeni iz kombinacije različne posušene zelenjave in zelišč. Naturavetal hrana ne vsebuje pšenice, soje, ječmena, mleka in mlečnih izdelkov, jajc in graha, zato je hrana nadvse primerna tudi za alergike in občutljive pse.

Naturavetal hladno stiskana hrana na voljo v dveh različnih velikostih.

Trgovina Kosmatinčki v Domžalah

Večina vas Kosmatinčke pozna na spletu, saj so tam prisotni že 10 let. Spletna trgovina Kosmatinčki ponuja vse Naturavetal izdelke; od hladno stiskane hrane, mokre hrane v pločevinkah in klobasah, BARF prehranskih dodatkov, priboljškov in izdelkov za nego.

 

 

Eno leto in nekaj mesecev pa imajo Kosmatinčki tudi svojo butično trgovino, ki se nahaja v Domžalah. V trgovini so v ponudbi vsi Naturavetal izdelki enako kot na spletu, prav tako pa lahko v trgovini najdete kakovostne igrače in opremo slovenskih in tujih proizvajalcev. Z odprtjem fizične trgovine sovpada tudi prihod njihovega novega družinskega člana – bigla Bonda. Bond v trgovini skrbi za degustacijo in animacijo vseh obiskovalcev.

Trgovina Kosmatinčki

Rojska cesta 18d, 1230 Domžale
Odpiralni čas: vsak delovnik med 9:00 – 12:00 in 14:00 – 19:00 ter ob sobotah med 9:00 – 13:00.
Kontakt: 041 601 417

www.kosmatincki.si

Ljubezen gre skozi želodec

Tako kot se je iz skrbi za lastne kosmatince začela pisati podjetniška pot, se tudi delo v podjetju Kosmatinčki nadaljuje v tem slogu. Ekipa Kosmatinčki vam bo z veseljem pomagala pri izbiri ustrezne hrane, z veseljem vam bodo svetovali kateri priboljški bi bili najbolj primerni in kako poskrbeti za splošno nego psa.

Skrb za psa se začne pri prehrani, saj le iz naravne in uravnotežene hrane kuža dobi vse hranilne snovi v ustreznih količinah. Hrana je tista osnova, ki jo ponudimo psu vsak dan, zato le glejmo, da izberemo kakovostno in uravnoteženo!