Naslovnica / Barve in okusi Kamnika / Prvi kamniški kulinarični večer v parku Evropa bodo začinili Kvatropirci in Ognjeni muzikantje

Prvi kamniški kulinarični večer v parku Evropa bodo začinili Kvatropirci in Ognjeni muzikantje

Si predstavljate, da bi poletne vikende začenjali z dobro hrano iz Okusov Kamnika ob spremljavi prijetne glasbe in v sproščenem vzdušju? Trend ulične kuhinje prihaja tudi v Kamnik, a v nekoliko drugačni različici.

Vsak petkov večer v juliju se bo park Evropa spremenil v udobno jedilnico z ležalniki, mizicami in prijetnim ambientom. Od 17. ure dalje se bodo na stojnicah predstavljali kamniški gostinski ponudniki, ki bodo ves večer skrbeli za vaše brbončice. Vse to pa bo potekalo ob spremljavi prijetne glasbe.

Prvi kamniški kulinarični večer bo 7. julija, ostali bodo sledili vsak petek. Dobimo se od 17. ure dalje v parku Evropa. Na prvem večeru bodo za glasbeno ozadje poskrbeli Kvatropirci in Ognjeni muzikantje.

Petkov večer, dobra hrana, prijetna glasba in sproščeno vzdušje so odlična kombinacija. Na Kamniških kulinaričnih večerih boste lahko poskusili različne jedi pod skupno znamko Okusi Kamnika. Glavno vlogo bodo tako igrali firštov divjačinski golaž, jedi s trničem, kamniška kajžerca ter tuhinjska fila. Na voljo pa bo tudi ostala izbrana ponudba. Ker se k dobri hrani prileže tudi kozarček dobrega piva, boste na kulinaričnih večer lahko spili tudi kamniško pivo.

Ker pa je glavna sestavina vsake kuhinje na odprtem druženje, bodite del kulinaričnega dogajanja v Kamniku tudi vi. Verjamite nam, brbončice vam bodo hvaležne.

ZTŠK Kamnik