Naslovnica / Barve in okusi Kamnika / Kulinarični petek je uspel tudi v dežju

Kulinarični petek je uspel tudi v dežju

Kljub temu, da se je včeraj popoldne vreme skisalo in nam poslalo dobršno pošiljko dežja, obiskovalcev to ni odvrnilo od dišečega parka Evrope.

Ob prihodu v park so si obiskovalci najprej začeli prižvižgavati vsem znane skladbe v izvedbi skupine Damačica, na prvi stojnici pa jih je pričakal eden izmed tekmovalcev Masterchefa Slovenije, ki je pekel palačinke.

Poleg je bila postavljena stojnica Grajske terase, še malce naprej pa so se obiskovalci lahko posladkali pri gospe iz Tarangele. Svojo ponudbo so ponovno predstavili tudi La Pinata in Vratarnica, od piva pa sta bila na voljo Barut in Menin’c.

Včerajšnji Kul petek ne bi uspel brez tako Kul obiskovalcev, ki jih kakšna kaplja tu ter tja ni prav nič zmotila, zasluge pa si seveda lahko pripišejo tudi kuharji, ki so lačne držali v šahu z odlično hrano ter skupina, katera je s skladbo za skladbo uspela prebuditi vse več spominov.

Park Evropa iz tedna v teden privablja vse več ljudi ne glede na vreme, in upamo, če se sami še niste odločili za pokušino, da pridete naslednji teden prigriznit na že tretji Kul(inarični) Petek v tem letu.

Laura Hribar