Naslovnica / ŠPORT / Tina Brelih je osvojila naslov amaterske kolesarske državne prvakinje
Foto: Prijavim.se

Tina Brelih je osvojila naslov amaterske kolesarske državne prvakinje

Kamniška kolesarka Tina Brelih, ki nastopa za domači kolesarski klub KD Alpe, je na državnem kolesarskem prvenstvu v kolesarjenju za amaterske kategorije, ki je v nedeljo potekala v Voklem, osvojila naslov amaterske državne prvakinje 2018.

Foto: Prijavim.se

Tina Brelih, amaterska državna kolesarska prvakinja 2018.

Gre za še enega v nizu uspehov odlične kamniške kolesarke, ki jo večina Kamničanov ne pozna zgolj kot izvrstno in zelo obetavno kolesarko, ampak predvsem kot eno izmed najbolj simpatičnih in najprijaznejših kamniških policistk.

Kot pravi sama, je za dosego tovrstnega rezultata potrebnega nemalo garanja, pa tudi nekaj sreče. Te ji letos, za razliko od lani, ko se je pri padcu poškodovala in zlomila ključnico, očitno ne manjka, kljub osvojenemu naslovu amaterske državne prvakinje, pa Tina ne bo imela prav dosti časa za počitek in proslavljanje osvojenega naslova.

Že ta vikend se namreč podaja najprej na kronometer Franja, nato pa v nedeljo še na istoimenski maraton, nekako v takšnem napornem tempu pa bo potekal še njen cel kolesarski mesec, vse do Maratona Alpe, po katerem si namerava nekoliko odpočiti in se, če bo šlo vse po sreči, v miru pripraviti na svetovno amatersko kolesarsko prvenstvo, ki bo konec avgusta potekalo v Italiji.

Iskrene čestitke!

X