Naslovnica / Napovedi in obvestila / Prometno obvestilo: Zaradi kolesarske dirke bo danes oviran promet od Motnika do Kamnika in Most, zamujal pa bo tudi vlak

Prometno obvestilo: Zaradi kolesarske dirke bo danes oviran promet od Motnika do Kamnika in Most, zamujal pa bo tudi vlak

Zaradi kolesarske dirke po Sloveniji bo, nekako med 11. in 12.30, močno oviran oz. zaprt promet na relaciji Motnik – Kamnik – Moste pri Komendi, manjšo zamudo pa naj bi imel tudi vlak med Kamnikom in Ljubljano.

V kolikor se nameravate danes med 11. in 12. uro odpraviti na kako nujno pot, ne pozabite, da bo zaradi kolesarske prireditve za dobro uro zaprta cesta prek Tuhinjske doline med Vranskim in Kamnikom oz. Mostami pri Komendi in naprej proti Vodicam.

Po načrtih organizatorjev, naj bi karavana kolesarjev prišla v Motnik okoli 11:30, medtem ko naj bi se kolesarji pripeljali v Kamnik okoli 12. ure, nato pa pot nadaljevali v smeri Podgorja in Most pri Komendi.

Zaradi omenjene prireditve naj bi bil, po napovedih organizatorjev, nekoliko oviran tudi železniški promet, zato gre pričakovati, da bo danes v popoldanskem času prihajalo tudi do manjših zamud vlaka na relaciji Kamnik – Ljubljana.

Na pot se odpravite pravočasno, v kolikor pa naletite na cestno zaporo, pa bodite potrpežljivi in dosledno upoštevajte navodila organizatorjev in spremljevalnih ekip.