Naslovnica / LOKALNA POLITIKA / V kamniškem DeSUS-u še vedno vre: Odziv na navedbe Julijane Bizjak Mlakar

V kamniškem DeSUS-u še vedno vre: Odziv na navedbe Julijane Bizjak Mlakar

Po elektronski pošti smo prejeli odziv na zapis predsednice Občinskega odbora DeSUS-a, ki se je včeraj odzvala na odprto pismo članov OO DeSUS Kamnik.

Informacija o OO DeSUS Kamnik

Uradni Občinski odbor OO DeSUS Kamnik ima 4 člane: predsednica Julijana Bizjak Mlakar, podpredsednik Roman Maligoj, sekretarka Marija Palma (voljeni na skupščini l. 2013) in član Mojca Jončeska Malovrh (po funkciji kot občinski svetnik).

 Kot smo že napisali v pismu Karlu V. Erjavcu, se na nivo komunikacije Julijane Bizjak Mlakar ne nameravamo in ne bomo spuščali.

Gospa sodeč po njenih odzivih ne razume, da bosta postopka dva.

O pravilnosti njenih postopkov pri izključevanjih  in imenovanjih novih funkcionarjev bo odločala  Komisija za statutarna vprašanja in v nadaljevanju Svet stranke DeSUS.

O osebnih žalitvah članov in nadaljevanem  obtoževanja sekretarke o kraji pa bodo odločali pravosodni organi.

Uradni člani odbora – razen predsednice

Razen zgoraj objavljenega dopisa oz. odziva, pa smo prejeli še dvoje dokumentov, ki v neki meri pojasnjujeta trenutno dogajanje v kamniškem DeSUSU, si jih lahko prenesete in ogledate s klikom na povezavo.

 

Naj kot zanimivost dodamo, da ima DeSUS Kamnik, na predlog predsednice, za danes zvečer sklicano skupščino, ki se je bomo, če bo to le mogoče, udeležili tudi sami.