Naslovnica / Barve in okusi Kamnika / Dnevi trniča in Okusov Kamnika v družinski gostilni Pri planinskem orlu

Dnevi trniča in Okusov Kamnika v družinski gostilni Pri planinskem orlu

Ta vikend bo v Kamniku in okolici potekal »Kamniški kulinarični vikend«, ki bo še posebej pester v družinski gostilni Pri planinskem orlu v Stahovici, kjer je moč jedi s trničem in jedi Okusov Kamnika dobiti preko celega leta.

Bogato izbiro najrazličnejših jedi s trničem in jedi s ponudbe Okusov Kamnika so Pri planinskem orlu na voljo preko celega leta, kuharski mojster Janez Uršič, pa je v tem času pripravil še posebej pestro ponudbo.

Stiskači z gamsovim mesom in trničem

Stiskači z gamsovim mesom in trničem

Vsi ljubitelji dobre hrane lahko v teh dneh uživate v izvrstnih stiskačih z različnim nadevom in trničem, telečjim priželjcem z ajdovo kašo in trničem, ali pa z izvrstno inovativno sladico, ocvrtimi suhimi slivami s trničem in vinskim šatojem.

Ajdova kaša s telečjim priželjcem in trničem

Ajdova kaša s telečjim priželjcem in trničem

Za dobro mero pa so Pri planinskem orlu pripravili še ponudbo jedi Okusov Kamnika, od imenitne gamsove juhe in fantastičnega firštovega divjačinskega golaža, kakršnega zna skuhati samo Janez, do tuhinjske file in rajželca, ki ju lahko poplaknete tudi z ruševcem, žganjem v katerem so namočeni vršički ruševja.

dnevi trnica

Jedi so, večkrat preizkušeno, zares naravnost odlične, zato vam najbrž ne bo žal, če v teh dneh k Planinskemu orlu zavijete na kosilo ali večerjo ter katero izmed jedi poskusite tudi sami.

Pa dober tek!